Welkom
 

Hallo,

Welkom op mijn website, leuk dat je langs komt. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd. Mooie dingen hebben de revue gepasseerd en er zijn ook minder mooie dingen gebeurd.

Met mijn band Sky Tune ben  ik onlangs gestopt en dat is een keuze geweest, die me nog steeds erg veel pijn doet maar, soms moet je besluiten nemen die minder leuk zijn in het leven. Onze manager is jammer genoeg kort voor mijn beslissing ook gestopt met zijn werkzaamheden voor de band Sky Tune. Mijn solo optredens zullen nu uiteraard wel weer meer mijn aandacht gaan krijgen en u kunt mij dus weer solo gaan boeken. Natuurlijk gaan de optredens die ik samen met John Schets verzorg ook gewoon door zoals gepland! Zo nu en dan maak ik voor de lol ook muziek met twee hele lieve vrienden waar ik heel erg van geniet. Dat deed ik al veel langer maar, daar heb ik nu ook veel meer tijd voor.  Gewoon heel ongedwongen en erg gezellig!  

 

Binnen de country is het hard werken om nog iets te organiseren. Organisaties hebben het zwaar maar, zo ook zeker de artiesten. Werd er in het verleden  nog wel eens gedacht dan alles kon en moest kunnen en dat alles netjes geregeld moest zijn? In deze tijd kunnen dingen of  ideeën echt niet meer uitgewerkt worden, zo lijkt het. Het is zwaar voor iedereen maar hopelijk blijft iedereen zijn schouders er onder zetten (tot op zekere hoogte) en hopen op betere tijden! Alleen dan kan het weer goed komen!
Ik ben zelf altijd trouw gebleven aan de muziek en ik zal dat ook altijd blijven . Ik kan zeer veel stijlen van muziek appreciëren en brengen. Ik ben ook van mening dat er meerdere wegen van en naar muziek lijden. Degene die net als ik mooie muziek kunnen waarderen zullen het roerend met mij eens zijn dat het weer hoog tijd wordt voor mooie dingen in ons leven op muziekgebied! Genieten dat is mijn motto voor nu!
Ik hoop met deze site diegene te bereiken die interesse in mij heeft als zangeres en natuurlijk als mens! Ik vind het altijd erg leuk om een berichtje in mijn gastenboek te ontvangen.
Als u tijd heeft neem dan ook eens een kijkje onder nieuwsflits!

Veel plezier gedurende je bezoek!

Groetjes en dank voor je bezoek,

Jody Lynn Mitchell